ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

 
ΚΟΡΩΝΙΑΣ 
Ψυκτικός Κορωπί Αττικής - Εγκατάσταση & Συντήρηση Κλιματιστικών Κορωπί Αττικής


Η επιχείρησή μας “ΚΟΡΩΝΙΑΣ” η οποία βρίσκεται στο Κορωπί Αττικής, δραστηριοποιείται στο χώρο του κλιματισμού από το 1988 προσφέροντας ποιοτικές λύσεις και υπηρεσίες για τον κλιματισμό οικιακών και επαγγελματικών χώρων στο Κορωπί, σε όλη την Αττική αλλά και σε όλη την Ελλάδα κατόπιν συνεννόησης.

Ο έμπειρος ψυκτικός και η ομάδα του, χάρη στην μακροχρόνια πορεία τους στο χώρο του κλιματισμού, μπορούν να αναλάβουν από την μελέτη και την εγκατάσταση κλιματιστικού έως και το service και την συντήρηση κάθε είδους κλιματιστικού καθώς και κλιματιστικών μονάδων.

Παρακολουθώντας διαρκώς τις νέες εξελίξεις στον χώρο αλλά και τα νέα προϊόντα, η επιχείρησή μας, μπορεί να σας προτείνει τις καλύτερες και οικονομικότερες λύσεις για τον σωστό κλιματισμό της οικίας σας αλλά και του επαγγελματικού σας χώρου.

 


 

 
 
ΜΕ ΕΝΑ ΤΗΛΕΦΩΝΗΜΑ

ερχόμαστε στο χώρο σας για να μελετήσουμε τις ανάγκες σας, να σας προτείνουμε τα ιδανικά κλιματιστικά βάση των αναγκών σας και να σας προμηθεύσουμε με αυτά στις πιό ανταγωνιστικές τιμές.

Η καθαρή και επαγγελματική εργασία, το εγγυημένο αποτέλεσμα και οι προσιτές τιμές αποτελούν απαραίτητη προϋπόθεση για εμάς και μας βοηθούν ώστε να χτίσουμε μια μακροχρόνια σχέση εμπιστοσύνης με τους πελάτες μας.

Όλα αυτά τα χρόνια που δραστηριοποιούμαστε στο χώρο, έχουμε αναλάβει και φέρει σε πέρας ένα μεγάλο αριθμό έργων στο Κορωπί, σε όλη την Αττική και σε όλη την Ελλάδα τηρώντας πάντα τα υψηλότερα στάνταρ ποιότητας και αξιοπιστίας.

 


 

ΣΤΟΧΟΣ ΜΑΣ

η παροχή ποιοτικών υπηρεσιών προς τους πελάτες μας από την ανάληψη ενός έργου μέχρι και την τεχνική υποστήριξη και συντήρηση κάθε κλιματιστικού, που θα διασφαλίσει την ασφάλεια του χρήστη και την μακροχρόνια καλή λειτουργία του.

 

 

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

και να είστε σίγουροι ότι θα λάβετε άμεση και σωστή εξυπηρέτηση. Εξυπηρετούμε άμεσα το Κορωπί,
όλη την Αττική αλλά και όλη την Ελλάδα κατόπιν συνεννόησης.