ΜΕΛΕΤΗ & ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΚΛΙΜΑΤΙΣΤΙΚΩΝ

 
 
ΜΕΛΕΤΗ & ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΚΛΙΜΑΤΙΣΤΙΚΩΝ
ΚΟΡΩΝΙΑΣ | Ψυκτικός Κορωπί Αττικής


Στις μέρες μας το κλιματιστικό αποτελεί μια βασική και απαραίτητη συσκευή για κάθε χώρο, είτε πρόκειται για οικία είτε για επαγγελματικό χώρο. Όμως η σωστή εγκατάσταση των κλιματιστικών συσκευών είναι ότι σημαντικότερο για την άριστη απόδοση και λειτουργία τους.

Η επιχείρησή μας “ΚΟΡΩΝΙΑΣ” η οποία βρίσκεται στο Κορωπί Αττικής, διαθέτοντας μακροχρόνια πορεία στον χώρο, αφού εξετάσει τις ανάγκες του χώρου σας και ακούσει τις επιθυμίες σας, μπορεί να αναλάβει την μελέτη και την σωστή εγκατάσταση κάθε κλιματιστικού καθώς και κλιματιστικών μονάδων.

Ο ψυκτικός και η έμπειρη ομάδα του, μπορούν να αναλάβουν και να φέρουν σε πέρας από τις πιο απλές έως τις πλέον πολύπλοκες και απαιτητικές μελέτες για τον κλιματισμό του χώρου σας με κλιματιστικές μονάδες όλων των τύπων και των καλύτερων εταιρειών.

 


 

 
ΕΓΚΑΘΙΣΤΟΥΜΕ ΚΛΙΜΑΤΙΣΤΙΚΑ:

τοίχου, δαπέδου, ντουλάπες, καναλάτα, ψύκτες, κλιματιστικές μονάδες κ.λ.π.

Καθ’ όλη τη διάρκεια της εγκατάστασης, ελέγχεται με ειδικό ανιχνευτή η ηλεκτρολογική και υδραυλική εγκατάσταση στο σημείο που θα τοποθετηθεί το κλιματιστικό. Όλα τα καλώδια οργανώνονται και η διαδικασία γίνεται με τον ενδεδειγμένο τρόπο.

Έχοντας στο ενεργητικό μας αναρίθμητες εγκαταστάσεις τόσο στον οικιακό όσο και στον επαγγελματικό κλιματισμό, σας διασφαλίζουμε την σωστή εγκατάσταση, στο κατάλληλο σημείο. Ανάλογα με την ιδιαιτερότητα κάθε εγκατάστασης έχουμε τη δυνατότητα να προτείνουμε την καλύτερη λύση, τεχνική και αισθητική, για την τοποθέτηση της κλιματιστικής μονάδας.

 


 

ΑΠΕΥΘΥΝΘΕΙΤΕ ΣΕ ΕΜΑΣ

Μπορείτε να απευθυνθείτε σε εμάς για να σας συμβουλεύσουμε και να σας βοηθήσουμε να διαλέξετε το κατάλληλο κλιματιστικό σύμφωνα με τις ανάγκες και απαιτήσεις του χώρου σας.

 

 

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

και να είστε σίγουροι ότι θα λάβετε άμεση και σωστή εξυπηρέτηση. Εξυπηρετούμε άμεσα το Κορωπί,
όλη την Αττική αλλά και όλη την Ελλάδα κατόπιν συνεννόησης.